Concept

FirstMovers is een platform dat is opgericht door Le Credit Sportif, Hockey Republic en ClubCollect. Drie bedrijven die innovatie omarmen en graag hun kennis hierover willen delen. Om te zorgen voor voldoende content zijn wij op zoek gegaan naar goede partners. Dit is gelukt en wij beloven u een onvergetelijke avond met informatie en entertainment!

Op 13 mei 2015 zal deze avond in het teken staan van innovatie voor hockeybestuurders. De innovatieve partners van FirstMovers zullen u op de hoogte brengen van de nieuwste producten en diensten in de branche!

De avond is geheel verzorgd en wordt geopend door Floris Evers met een sessie over leiderschap bij het besturen van uw club. Aansluitend zal Willem van Kralingen, oprichter van Le Credit Sportif en ClubCollect, u meenemen in de wereld van betalen. Betalen we over drie jaar echt met bitcoins? Dat is één van de vragen die Willem zal behandelen. Daarna zullen vijf innovatieve partners op ludieke wijze hun product aan u pitchen.

Naast het informatieve gedeelte is er ook entertainment! U kunt fantastische prijzen winnen zoals een kassasysteem van Le Credit Sportif, contributie inning via ClubCollect en nog veel meer! U kunt roulette spelen met Rogier Hofman en Tim Jenniskens van Stichting Sport Helpt en er is een strafbalclinnic met Roderick Weusthof. Tijdens de borrel kunt u deelnemen aan een wijnproeverij. 

Entree is gratis. U kunt zich inschrijven voor deze avond tot 1 mei via de button ‘Inschrijven’